RWL Quality – Rene Vroom

RWL Quality is eigendom van Rene Vroom. Rene is rijksgediplomeerd hoefsmid en heeft zich gespecialiseerd in het beslaan van sportpaarden en het behandelen van hoefziekten  en hoefproblemen. Veel hoefverzorgingsproducten die hij gebruikt en verkoopt zijn door hem zelf ontwikkeld of doorontwikkeld. Ook de ontwikkeling van nieuw hoefbeslag en nieuwe behandelmethoden om paarden met hoefziekten en hoefproblemen te behandelen valt onder zijn expertise. Rene Vroom heeft zelf actief gereden in de springsport. Net als zijn twee dochters is hij nog steeds actief bezig met de sport. Daarnaast fokt hij al jaren zijn eigen springpaarden.

In zijn praktijk als rijksgediplomeerd hoefsmid beslaat René veel toppaarden. In zijn hoefkliniek in Ruinen ontvangt hij paarden die ernstige problemen met hun hoeven hebben. Hierbij kunt u denken aan paarden met bijvoorbeeld straalkanker, hoefkanker, kroonrand infecties of knelhoeven hoefscheuren enz.
De paarden die bij René komen zijn elders vaak uit behandeld. René heeft veel succes met zijn behandelingen omdat hij in de meeste gevallen niet alleen het gevolg, maar ook de oorzaak weg kan nemen.  Op deze manier heeft René veel paarden weer terug in de sport kunnen krijgen.  Enkele voorbeelden Vdl Radisson, Bessemeids Casino, Tolando van het Riethof, enz.

RWL Quality

  • Voor de blanken 57
    7963 RP Ruinen
  • +31 (0) 6 22 495470
  • info@rwlquality.com

RWL QUALITY PRODUCEERT PRODUCTEN VOOR DE HOEVEN VAN PAARDEN

Hij heeft zich gespecialiseerd in het beslaan van sportpaarden en het behandelen van hoefziekten

en hoefproblemen. De beste producten koop je in onze webshop!